Мерзляк Полонський Математика 5 клас

(за підручником нової програми 2018)

Вправа 177

Умова:

177


Відповідь:

177



(версія 2013 року)


Вправа 177

Умова:

Вирушивши у велосипедний похід, група туристів за перший день подолала 42 км, що на 12 км менше, ніж за другий, а за третій - на 4 км більше, ніж за перший і другий разом. Скільки кілометрів проїхали туристи за три дні?

 

Відповідь:

1) 42 + 12 = 54 (км) - пройшли туристи за другий день.
2) 42 + 54 = 96 (км) - пройшли туристи за перших два дні.
3) 96 + 4 = 100 (км) - пройшли туристи за третій день.
4) 42 + 54 + 100 = 196 (км) - пройшли туристи за три дні.
Відповідь. Туристи за три дні пройшли 196 км.




Інтер'єрні ляльки ручної роботи