розв'язання відповіді з математики 5 клас гдз

(за підручником нової програми 2018)

Вправа 216

Умова:

216


Відповідь:

216



(версія 2013 року)


Вправа 216

Умова:

Відстань між Сімферополем і Запоріжжям, що становить 365 км, Ємеля подолав на своїй печі за три дні. За перших два дні він проїхав 246 км, а за перший і третій - 268 км. Скільки кілометрів проїжджала піч кожного дня?

 

Відповідь:

1) 365 - 246 = 119 (км) - проїхав Ємеля на печі за третій день.
2) 365 - 268 = 97 (км) - проїхав на печі за другий день.
3) 246 - 97 = 149 (км) - проїхав на печі за перший день.
Відповідь. За перший день Ємеля проїхав на печі 149 км, за другий - 97 км, за третій - 119 км.




Інтер'єрні ляльки ручної роботи